2009. december 6., vasárnap

Amit a puskinos csizmácskába szeretnénk:

Jesse Eisenberg
Újkeletű kedvenc, korábban a Tintahal és bálnában találkozhattunk vele, még egyenes séróval, mostanság bongyor fürtökkel írtja a zombikat a mozikban. Addig is, amíg nem fogadható örökbe, lelkesen nézzünk Adventurelandet!


















Johnny Depp
Az örök, a megunhatatlan, az elnyűhetetlen, a csodálatos. Ráadásul ha most Közellenségeket nézünk bonuszként megkapjuk a nem kevésbé szemrevaló Christian Bale-t is.



















Nagy Ervin
Na vele legalább a helyrajzi szám stimmel. Ígéretes darab, többnyire vállalható filmekben találni meg csak. Goda Kriszta remekül ráérzett, tőle még azt is szeretnénk, ha mocskosul átverne (Kaméleon), addig meg arról ábrándozunk, milyen lehet a szekrénybe zárni (Pinprick).

















Szabó Simon
Nem csak azért, mert valószínűleg a komplett spártai sereg ellenében megvédhetne, hanem mert okos és szerethető filmet csinált nekünk Budapestről (Papírrepülők).

2 megjegyzés:

  1. Hmmmmmmmmmmmmmm.De ettől függetlenül elgondolkodtató h milyen lenne ha tényleg Johnny mászna ki a csizmából Szenteste.Gondolj bele: cserbenhagyott feleség, két gyerek, pereskedés...Egyből más a helyzet az egyedülálló színészekkel:)))

    VálaszTörlés
  2. asszem azért egy pereskedést talán még megérne :)

    VálaszTörlés