2012. május 9., szerda

Gyász

Mély sajnálattal tudatjuk minden kedves kölcsönzőnkkel, hogy az Odeon Puskin Videótéka 2012. május 13-án, életének 14. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt. A szomorú esemény egyik oka lehet a szélessávú internet rohamos elterjedése Magyarországon, illetve tékábajáró életforma elfehérhollósodása...de az is lehet, hogy csak egy pillangó rebbentette meg a szárnyát Hawaii-on.
Köszönjük a kölcsönzőknek, kollégáknak, barátoknak, akik rengeteget adtak ahhoz, hogy a téka ilyen szép kort megélhetett.

Mindenesetre a show megy tovább, a még érvényes tagságival rendelkező tagjainkat a másik 3 Odeon videótéka várja tárt karokkal és megszokott színvonallal :
- Odeon-Lloyd (cím, árak itt)
- Corvin (cím, árak itt)
- Tabán (cím, árak itt)
ahol attól a naptól amikor belépnek és igazolják Puskinos tagságijukat, egy teljes évre szóló ingyenes tagsági a jogos kárpótlásuk.

Ugyan a téka pótolhatatlan űrt és kitörölhetetlen emléket hagy a szívünkben, de azért teszünk egy kísérletet a fájdalom enyhítésére: május 12-én, szombaton egy búcsúbulival ülünk tort a P.O.V. emlékére. A Csak Art Bar-ban megrendezendő eseményre minden kedves ex- és jelenlegi kölcsönzőnket, kollégánkat, barátunkat szeretettel várjuk este 9-től. Az eseményről részletesebben a facebookon : Utoljára látható.

Ne feledjétek: a mozizás életforma, a filmek örökké élnek.


4 megjegyzés:

 1. Nagypál Szabolcs2012. május 10. 21:16

  Nagyon fontos része volt az életemnek, évekig minden nap jártam ide. Zsoltról, Nelliról, Atomról nagyon szép emlékeket őrzök, no meg a többiekről is.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon köszönöm a többiek nevében is, hidd el nekünk is kiemelten kedves kölcsönzőnk voltál. A többi Odeonban találkozunk még :)

   Törlés
 2. I’m not that much of а internеt rеadeг to be honest
  but your blogs гeally nісe,
  κееρ it up! I'll go ahead and bookmark your site to come back in the future. Cheers

  Visit my website - MintedPoker Bonus ()

  VálaszTörlés
 3. Υou гeally makе it seem so еasy ωіth your presеntation but I fіnd this topic to
  be aсtually somеthing which I think I would never unԁerstanԁ.
  It sеems toο cοmplex and extremely bгoad fοr me.
  I'm looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!

  Also visit my web site ... Americas Cardroom Poker Promotions

  VálaszTörlés