2010. december 20., hétfő

Karácsonyi filmajánló+ünnepi nyitvatartás

Csingiling, itt a Karácsony előtti utolsó hajrá, a kinek-nincs-még-ajándéka-és-mi-a-csoda-legyen-az-egyáltalán??? időszak. Kicsit mindenki túl van pörgetve, ugye.
Sebaj, a téka most is a segítségetekre siet és ajánl egy pár ideglazító karácsonyi filmet:

Jeremiah S. Chechik: Karácsonyi vakáció
Ez az a pont mikor vállalom a nyilvános kövezést: IGEN én bírtam itt Chevy Chase-t és a cikis családi-összejövetelen való viccelődést. Fáradtan rötyögtetős, pont amilyen az ajándék csomagoláshoz kell.





Tim Burton: Ollókezű Edward
Minden emós filmbibliája, Johnny Depp legsápadtabb arca, Tim Burton egyik legnagyobb klasszikusa. Természetesen a többi műve is kötelező ilyentájt : Karácsonyi lidércnyomás, Nagy hal, Charlie és a csokigyár, Halott menyasszony...





Ulu Grosbard: Zuhanás a szerelembe
Karácsonyi bevásárlás közben elcserélt könyvek, roskadozó házasságok, bimbózó szerelmek negyven felett. Meryl Streep és Robert De Niro. Nem nyálas, szép.







Pasquale Festa Campanile: A lator
Ha unod már a Názáreti Jézus-t és a Passió-t, többször láttad már a Brian életét, mint ahány szentmisén voltál, akkor itt az ideje, hogy megnézd a sztorit egy piti szemfényvesztő szemszögéből. Bigottaknak nem, nyitottaknak ajánlott.





Nancy Meyers: Holiday
Karácsonykor lakáscsere, Amerikából Angliába és vissza. Kellemesen romantikus/vicces, persze csak ha nem láttad az Igazából szerelem-et. Csajoknak: Jude Law, pasiknak: Cameron Diaz és Kate Winslet, mindkét nem örömére: Jack Black.






Richard Boden: Fekete vipera karácsonyi éneke
Rowan Atkinson Mr. Bean előtt, Hugh Laurie Dr. House előtt. Fekete vipera minden bűnös ármány mögött. "Nem ajánlott egyházatyáknak, árváknak, unokahúgoknak, és a királyi család tagjainak."





...és akkor az animációs filmekről még nem is beszéltünk...Azokat meg ezeket is kiveheted, akár a decemberi akciónkat kihasználva : ha egyszerre 4 DVD-t kölcsönzöl ki és másnap zárásig visszahozod, csak 3-at kell kifizetni!

A téka nyitva tartása a jeles napokon a következő:

December 24. Péntek: 10h-14h
December 25. Szombat: ZÁRVA
December 26. Vasárnap: 14h-22h

December 31. Péntek: 12h-18h
Január 1. szombat: 14h-22h

A többi napon a hagyományos nyitva tartás van érvényben (14h-22h). A 25-i napért nem számolunk fel kölcsönzési díjat. Tehát: ha 24-én kiviszel 4 filmet, csak 26-án este 10-kor kell visszahoznod és csak 3-nak az egynapi díját kell fizetni! (ez a tékásmatek)
Ha nem találkoznánk addig :

Csillogó Karácsonyi képek, feliratok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése